Albirea dintilor cu laser

Albirea profesională a dinților cu laser este o procedură eficientă și sigură care poate îmbunătăți semnificativ culoarea dinților și, implicit, zâmbetul. Iată mai multe informații despre această procedură:

Motivația pentru albirea dentară cu laser:

 1. Modificări ale culorii dentare: Dintii pot avea diferite nuante de culoare datorate factorilor genetici, înaintării în vârstă, igienei orale necorespunzătoare, consumului de anumite alimente sau băuturi și fumatului.
 2. Aspect estetic: Zâmbetul luminos și alb este adesea asociat cu sănătatea și încrederea în sine, iar albirea profesională poate ajuta la obținerea acestui aspect.
 3. Ocazii speciale: Mulți oameni optează pentru albirea dentară cu laser înainte de evenimente speciale precum nunți, petreceri sau interviuri pentru un job, pentru a-și îmbunătăți încrederea în sine și a arăta mai bine în fotografii.

Procesul de albire dentară cu laser:

 1. Igienizare profesională: Înainte de procedura de albire, este necesară o igienizare profesională a dinților pentru a îndepărta placa bacteriană și tartrul.
 2. Protecția gingiilor: Pentru a proteja gingiile și țesuturile moi din jurul dinților, se aplică un gel de protecție gingivală.
 3. Aplicarea gelului de albire: Un gel de albire special este aplicat pe suprafața dinților.
 4. Activarea gelului: Gelul de albire este activat cu ajutorul unui laser cu diodă, care accelerează procesul de albire și ajută la penetrarea gelului în smalțul dentar pentru a îndepărta petele și decolorările.
 5. Aplicarea gelului desensibilizant: După procedura de albire, un gel desensibilizant este aplicat pentru a reduce sensibilitatea dentară și a proteja smalțul.

Recomandări post-albire:

 1. Evitați consumul de alimente și băuturi colorate: În primele zile după albire, este recomandat să evitați alimentele și băuturile care pot păta dinții, cum ar fi sfecla roșie, fructele de pădure și vinul roșu.
 2. Evitați fumatul: Fumatul poate afecta negativ rezultatul albiri și poate cauza decolorarea dinților în timp.
 3. Menținerea igienei orale: Continuați să vă mențineți o igienă orală riguroasă prin periaj regulat și utilizarea aței dentare.
 4. Vizite regulate la dentist: Programați-vă la controale regulate la dentist pentru a menține sănătatea orală și pentru a discuta despre orice problemă sau întrebare legată de albirea dentară.

Albirea profesională cu laser poate fi o opțiune excelentă pentru a obține un zâmbet mai strălucitor și mai încrezător. Dacă sunteți interesat de această procedură, este recomandat să discutați cu medicul dentist pentru a determina dacă sunteți un candidat potrivit și pentru a afla mai multe despre beneficiile și riscurile implicate.

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE SAU TELEFONIC LA NUMĂRUL 0722 223 629 sau 0743 933 219