Clinica dentara Cluj

Cabinet Stomatologic Cluj Napoca

Clinica dentara Cluj

Clinica dentara Cluj – de ce aveti nevoie de cele mai bune servicii?

Va asteptam in clinica dentara Refresh Dent, din Cluj-Napoca, cu o gama variata de oferte si preturi astfel incat serviciile noastre sa fie mereu in avantajul clientului. O echipa de stomatologi profesionisti va asteapta in clinica noastra pentru a va oferi cele mai bune solutii.

Controalele regulate din 6 in 6 luni, la cabinetul stomatologic ne vor ajuta sa surprindem din timp toate problemele orale care pot sa genereze un disconfort. Insa, cum unele probleme pot sa apara in intervalul dintre aceste vizite sau acest interval se poate prelungi, este foarte important ca toate persoanele sa identifice semnele care le trimit direct la stomatolog.

Durerea si sensibilitatea dentara este primul semn. Indiferent ca apare in urma contactului cu alimente sau cu bauturi reci, acre, calde sau dulci, spontan sau cand este atins dintele, aceste dureri sunt semnale de alarma pentru diverse probleme dentare sau parodontale care, daca sunt amanate pot sa genereze complicatii mai dureroase, greu de tratat si costisitoare.

Sensibilitatea dentara poate sa fie o problema serioasa care ascunde carii, retragerea gingivala sau fracturi dentare. Amanarea vizitei la medic face ca la final tratamentul sa fie invaziv si scump, fiind necesara imbracarea dintilor cu coroane dentare, tratament de canal si chiar extractii dentare.

Sangerarea spontana sau in timpul periajului, umflarea gingiilor si retragerea gingiilor sau schimbarea culorii acestora reprezinta un semn clar de gingivita, acesta fiind primul stadiu de parodontoza.

Depunerile de tartru si placa bacteriana sunt foarte iritante si daunatoare pentru gingie. Alteori, administrarea medicamentelor sau sarcina pot produce astfel de efecte. Indiferent de cauza, pentru gingii trebuie sa se gaseasca un remediu cat mai rapid cu ajutorul specialistului.

Modificarile de pozitii ale dintilor sunt tot un semn de alarma! Fie ca dintii sunt inghesuiti ca urmare a presiunilor exercitate de catre molarul de minte care vrea sa erupa, fie ca se distanteaza ca urmare a scaderii implantarii lor in oase, lucrul acesta trebuie sa ne trimita la medic. Cu cat mai repede se elimina cauza, dintii sunt indreptati, cu atat se impiedica mai bine agravarea modificarilor care sunt greu de corectat mai tarziu.