FAȚETE DENTARE

FAȚETE DENTARE CLUJ NAPOCA

Bucuria unei danturi cu aspect impecabil, fără durere. La Refresh Dent din Cluj Napoca, procedura estetică de aplicare a fațetelor dentare este realizată de către medici specialiști cu experiență în estetica dentară.
Află în continuare ce sunt fațetele dentare, care sunt indicațiile și beneficiile fațetelor dentare, dar și informații utile despre întreținerea acestora.

Ce sunt fațetele dentare?

Fatetele dentare sunt învelișuri subțiri de ceramică, porțelan sau material compozit care se aplică pe suprafața frontală a dinților pentru a îmbunătăți aspectul estetic al danturii.

Cu ajutorul fațetelor dentare, poți corecta imperfecțiunile dinților, fie că sunt dobândite sau prezente de la naștere, și te poți bucura pe termen lung de dinți albi, corect aliniați, cu aspect natural.

Indicații ale fațetelor dentare

Acestea sunt indicate în special pentru persoanele care se confruntă cu:

  • Dinți ciobiți, fisurați sau crăpați.
  • Discrepanțe de culoare inestetice sau neuniforme, în cazul în care metodele obișnuite de albire dentară nu au dat rezultatele dorite.
  • Probleme legate de forma danturii.

Avantajele Fațetelor Dentare

Iată 3 avantaje ale fațetelor dentare:

  • Obținerea unui zâmbet mai frumos: avantajul principal al acestor proceduri este obținerea unui zâmbet mai frumos, uniform și natural.
  • Corectarea imperfecțiunilor: fațetele dentare pot corecta imperfecțiunile atât în ceea ce privește culoarea, cât și forma dinților.
  • Procedura de aplicare a fațetelor este minim invazivă: nu necesită înlăturarea nervului și devitalizarea dinților, iar specialiștii din cadrul clinicilor noastre se asigură că se păstrează o cantitate semnificativă de țesut dentar în timpul procesului.

Întreținerea fațetelor dentare

Întreținerea fațetelor dentare este esențială pentru durabilitatea acestora.
Iată 3 indicații pentru întreținerea fațetelor:

  • Asigurați-vă de faptul că aveți o igiena personală regulată: acest lucru implică periajul de cel puțin două ori pe zi sau după fiecare masă
  • Evitați alimentele și băuturile care pot păta dinții: cafeaua, vinul roșu, alimentele tari
  • Efectuați controale periodice la medicul stomatolog, chiar și atunci când purtați fațete dentare: aceste vizite de rutină, la intervale de aproximativ 6 luni, sunt esențiale pentru menținerea sănătății generale a danturii și pentru a identifica și corecta orice probleme într-un stadiu incipient.

Pentru a vedea lista noastră completă de servicii și prețurile pentru aplicarea fațetelor dentare la clinica noastră, vă recomandăm să vizualizați pagina noastră de tarife.

Date de contact

Programează-te online

Programează-te telefonic la numărul 0722 223 629 sau 0743 933 219 .

Cabinet Stomatologic Cluj Napoca

Părerea clienților

Aminda Nomade Client

Lucrări efectuate rapid, eficient și cu deosebită grijă pentru confortul pacientului. După o viață întreagă cu anxietate legată de orice deplasare la dentist, aici m-am vindecat. Recomand!

Claudiu Mca Client

Oameni super profi care lucrează cu pasiune! Recomand cu încredere domnișoara dr. Denisa Ciui, are răbdare și este atentă cu pacienții! 👍

Petite Core Client

Recomand cabinetul Refresh Dent. Atat Dr Lucaciu cat si Dr Man au dat dovada de profesionalism. Cu siguranta voi reveni in cabinet.

Soos Laszlo Client

Super de treabă întreabă nonstop daca doare 🙂 au răbdare dacă întrebi, explică nonstop ce fac. Sigur voi reveni 🙂