ALBIRE DENTARĂ

Albire dentară Cluj Napoca

Beneficiile Albirii Dinților pentru Sănătatea Orală la Refresh Dent

Albirea dinților nu este doar o intervenție estetică, ci și un pas important pentru menținerea sănătății orale, deoarece contribuie la înlăturarea tartrului și a bacteriilor. Astfel, tratamentul de albire a dinților nu numai că vă oferă un zâmbet mai strălucitor, ci și asigură sănătatea danturii în ansamblu.

Atunci când este efectuat corect de către specialiști, tratamentul de albire a dinților nu implică niciun risc pentru smalțul dentar și oferă rezultate rapide și garantate. La Refresh Dent, folosim tehnici moderne și echipamente de ultimă generație pentru a vă asigura că veți avea parte de o experiență de albire a dinților de înaltă calitate.

De ce să alegeți Refresh Dent pentru Albirea Dinților?

La Refresh Dent, punem accent pe standarde ridicate și tarife accesibile pentru obținerea și menținerea unui zâmbet frumos și sănătos.

Folosim cele mai recente și eficiente tratamente de albire a dinților, echipate cu echipamente de ultimă generație și materiale de cea mai înaltă calitate.

Procedura de albire a dinților este realizată de medici specializați, care, în cadrul consultației, colaborează cu pacientul pentru a alege cea mai potrivită procedură – fie în cabinetul nostru, fie acasă.

Ce Trebuie Să Știi înainte de Albirea Dinților

Albirea dinților deschide nuanța dinților și înlătură petele care pot apărea pe suprafața acestora în timp, ca urmare a consumului de cafea, ceai, vin roșu sau fumat.

Este important de menționat că tratamentul de albire a dinților funcționează pentru dinții naturali, însă nu are același efect asupra fațetelor, coroanelor dentare sau protezelor. Acestea trebuie curățate sau înlocuite pentru a se potrivi cu noua nuanță obținută în urma albirii dinților.

Durata efectului tratamentului de albire a dinților este de aproximativ 2 ani, însă această perioadă poate varia de la o persoană la alta. Pentru a menține dinții albi cât mai mult timp după această procedură, este recomandat să evitați tutunul și alimentele și băuturile care pot păta dinții, în special cafeaua, ceaiul, vinul roșu, ciocolata și sucurile acidulate închise la culoare.

De asemenea, utilizarea unei paste de dinți cu efect de albire poate ajuta la îndepărtarea eventualelor pete apărute în urma consumului de alimente sau băuturi închise la culoare.

Pentru a discuta mai în detaliu despre albirea dinților, vă invităm să programați o consultație la Refresh Dent. Specialiștii noștri au o vastă experiență în efectuarea procedurilor de albire dentară și au obținut rezultate excelente în domeniu.

Date de contact

Programează-te online

Programează-te telefonic la numărul 0722 223 629 sau 0743 933 219.

Cabinet Stomatologic Cluj Napoca

Părerea clienților

Aminda Nomade Client

Lucrări efectuate rapid, eficient și cu deosebită grijă pentru confortul pacientului. După o viață întreagă cu anxietate legată de orice deplasare la dentist, aici m-am vindecat. Recomand!

Claudiu Mca Client

Oameni super profi care lucrează cu pasiune! Recomand cu încredere domnișoara dr. Denisa Ciui, are răbdare și este atentă cu pacienții! 👍

Petite Core Client

Recomand cabinetul Refresh Dent. Atat Dr Lucaciu cat si Dr Man au dat dovada de profesionalism. Cu siguranta voi reveni in cabinet.

Soos Laszlo Client

Super de treabă întreabă nonstop daca doare 🙂 au răbdare dacă întrebi, explică nonstop ce fac. Sigur voi reveni 🙂