ALBIRE DENTARĂ Cluj Napoca

Ce este tratamentul de albire dentară?

Tratamentul de albire deschide nuanța dinților și înlătură petele care pot apărea pe suprafața acestora în timp, ca urmare a consumului de cafea, ceai, vin roșu sau fumat.Tratamentul de albire a dinților funcționează pentru dinții naturali, însă nu are același efect asupra fațetelor, coroanelor dentare sau protezelor;

Care sunt beneficiile și riscurile albirii dinților pentru sănătatea orală?

Albirea dinților nu este doar o intervenție estetică, ci și un pas important pentru menținerea sănătății orale, deoarece contribuie la înlăturarea tartrului și a bacteriilor. Totodată, acest tip de tratament poate avea efecte adverse.

  • Beneficiile includ îndepărtarea petelor galbene și îmbunătățirea aspectului estetic al dinților.
  • Riscurile precum sensibilitatea crescută a dinților și iritații gingivale, care însă se remediază treptat sau cu ajutorul pastei de dinți specializate pentru sensibilitate.

Atunci când este efectuat corect de către specialiști, tratamentul de albire a dinților nu implică niciun risc pentru smalțul dentar și oferă rezultate rapide și garantate. La Refresh Dent, folosim tehnici moderne și echipamente de ultimă generație pentru a vă asigura că veți avea parte de o experiență de albire a dinților de înaltă calitate.

În ce constă tratamentul de albire dentară?

Medicul dentist va efectua o evaluare a sănătății orale: va analiza starea fiecărui dinte, a gingiilor, a aliniamentului dentar și a contactului între dinți. Vi se vor explica problemele identificate, cauzele acestora și soluțiile disponibile.

Cât durează o ședință de albire dentară?

Durata unei ședințe de albire dentară profesională în cabinetul stomatologic poate varia între 30 de minute și o oră, în funcție de tratamentul ales.

Cum mențin efectele albirii dentare? 

Pentru a menține efectele albirii dentare, este important să adoptați următoarele obiceiuri: 

  • Evitarea tutunul și alimentele și băuturile care pot păta dinții, în special cafeaua, ceaiul, vinul roșu, ciocolata și sucurile acidulate închise la culoare;
  • Utilizarea unei paste de dinți cu efect de albire poate ajuta la îndepărtarea eventualelor pete apărute în urma consumului de alimente sau băuturi închise la culoare.

Cât costă un tratament de albire dentară?

Pentru a vedea lista noastră completă de servicii și prețurile pentru aplicarea fațetelor dentare la clinica noastră, vă recomandăm să vizualizați pagina noastră de tarife.

Prețul poate varia în funcție de tratamentul ales, spre exemplu aplicare bijuterii dentare pe suprafața smalțului costă 150, albirea profesională cu laser costă 1999 lei, albire profesională în cabinet “Opalescence” H2O2 – 40% costă 1299 lei, albire profesională cu lampa acceleratoare costă 1499 lei. 

Întrebări frecvente

  • Care este vârsta minimă recomandată pentru albirea dentară?

Există o limită de vârstă pentru albirea dentară, fiind recomandată după vârsta de 18 ani, când pulpa dentară este complet formată. 

  • Doare procedura de albire a dinților? 

Albirea dentară poate provoca sensibilitate temporară timp de 2-3 zile. Aceste dureri, dentistul poate recomanda substanțe desensibilizante sau mineralizante.

  • Cât de albi pot deveni dinții după o astfel de procedură? 

Albirea dentară poate îmbunătăți nuanța dinților cu 6 până la 14 nuanțe, iar tehnologia cu laser oferă cele mai bune rezultate.

Date de contact

Programează-te online

Programează-te telefonic la numărul 0722 223 629 sau 0743 933 219 .

Cabinet Stomatologic Cluj Napoca

Părerea clienților

Aminda Nomade Client

Lucrări efectuate rapid, eficient și cu deosebită grijă pentru confortul pacientului. După o viață întreagă cu anxietate legată de orice deplasare la dentist, aici m-am vindecat. Recomand!

Claudiu Mca Client

Oameni super profi care lucrează cu pasiune! Recomand cu încredere domnișoara dr. Denisa Ciui, are răbdare și este atentă cu pacienții! 👍

Petite Core Client

Recomand cabinetul Refresh Dent. Atat Dr Lucaciu cat si Dr Man au dat dovada de profesionalism. Cu siguranta voi reveni in cabinet.

Soos Laszlo Client

Super de treabă întreabă nonstop daca doare 🙂 au răbdare dacă întrebi, explică nonstop ce fac. Sigur voi reveni 🙂