PARODONTOLOGIE

PARODONTOLOGIE CLUJ NAPOCA

Refresh Dent: Expert Parodontologie în Cluj-Napoca

La Refresh Dent, oferim tratamente parodontale avansate în Cluj-Napoca, pentru a vă menține gingiile sănătoase, a preveni pierderea dinților si a preveni aparitia parodontozei. Echipa noastră de experți se concentrează pe profilaxie, tratamente precise și intervenții chirurgicale personalizate, adaptate nevoilor fiecărui pacient.

Servicii Parodontale Personalizate

  1. Profilaxia Afectiunilor Gingivale: Promovăm sănătatea gingiilor prin detartraj și igienizare profesională, prevenind inflamațiile și menținând gingiile curate și sănătoase.
  2. Tratamentul Gingivitelor și Parodontopatiilor: Utilizăm tehnici avansate pentru a trata inflamațiile gingivale și pentru a preveni progresia bolii parodontale.
  3. Tratament de Echilibrare Ocluzala: Corectăm mușcătura pentru a reduce presiunea asupra gingiilor și a dinților, contribuind la sănătatea lor pe termen lung.
  4. Tratamentul Chirurgical Muco-Parodontal: Efectuăm intervenții chirurgicale cu lambou și chiuretaje subgingivale pentru a regenera țesuturile gingivale afectate și pentru a asigura o vindecare completă.

Experiență și Dedicație în Parodontologie

La Refresh Dent, suntem dedicați să oferim servicii de calitate excepțională. Fie că suferiți de gingivită sau parodontopatie, suntem aici pentru a vă ajuta să vă recăpătați sănătatea gingiilor și să vă păstrați zâmbetul frumos.

Contactați-ne acum pentru o consultație parodontală personalizată și începeți-vă drumul spre o sănătate orală deplină și un zâmbet strălucitor!

Date de contact

Programează-te online

Programează-te telefonic la numărul 0722 223 629 sau 0743 933 219 .

Cabinet Stomatologic Cluj Napoca

Părerea clienților

Aminda Nomade Client

Lucrări efectuate rapid, eficient și cu deosebită grijă pentru confortul pacientului. După o viață întreagă cu anxietate legată de orice deplasare la dentist, aici m-am vindecat. Recomand!

Claudiu Mca Client

Oameni super profi care lucrează cu pasiune! Recomand cu încredere domnișoara dr. Denisa Ciui, are răbdare și este atentă cu pacienții! 👍

Petite Core Client

Recomand cabinetul Refresh Dent. Atat Dr Lucaciu cat si Dr Man au dat dovada de profesionalism. Cu siguranta voi reveni in cabinet.

Soos Laszlo Client

Super de treabă întreabă nonstop daca doare 🙂 au răbdare dacă întrebi, explică nonstop ce fac. Sigur voi reveni 🙂