COSMETICĂ DENTARĂ

COSMETICĂ DENTARĂ CLUJ NAPOCA

Ce este cosmetica dentară? Estetica în stomatologie este acum o necesitate, fiind tot mai solicitată de către pacienți. Forma, culoarea și alinierea dinților pot fi îmbunătățite prin diverse tratamente cosmetice. La Refresh Dent, suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul mult visat, folosind o varietate de tehnici moderne.

Cosmetica dentară pentru un zâmbet perfect Există mulți factori care sunt luați în considerare atunci când creăm zâmbetul perfect pentru pacienții noștri: culoarea și forma dinților, forma feței, simetria zâmbetului, proporțiile dinților, relația gingiilor cu dinții, linia mediană a dinților, precum și spațierea și alinierea acestora.

La Refresh Dent, vă punem la dispoziție următoarele servicii:

  • Tratamente de Albire: Pentru a reda strălucirea zâmbetului dumneavoastră.
  • Fatetări Ceramice și de Compozit: Pentru a îmbunătăți forma și culoarea dinților.
  • Refacerea Protetică din Porțelan Dentar: Pentru dinții frontali afectați de carii sau fracturi.
  • Metode Moderne de Cosmetica Dentară: Utilizăm tehnologii de vârf pentru a vă asigura cel mai bun zâmbet.
  • Tatuaje și Bijuterii Dentare: Dacă doriți să vă personalizați zâmbetul.

La Refresh Dent, suntem dedicați să vă ajutăm să vă obțineți cel mai bun zâmbet. Contactați-ne pentru o consultație și împreună vom crea zâmbetul perfect pentru dumneavoastră!

Bijuterii dentare

Bijuteriile Dentare: O Modalitate de Infrumusețare Unică

Bijuteriile dentare reprezintă accesorii care adaugă o notă de frumusețe și încredere în sine, datorită elementelor originale. Aceste bijuterii, apreciate de femei din întreaga lume, sunt disponibile într-o varietate de modele și pot fi realizate din materiale precum aur, aur alb, cristale și multe altele.

Costul aplicării bijuteriilor dentare poate varia în funcție de preferințele individuale ale fiecărei paciente. Bugetul poate reflecta o bijuterie dentală pe care pacienta o poate purta timp de câteva luni sau chiar ani. Mai mult, bijuteriile dentare nu necesită întreținere specială, cu excepția igienei orale obișnuite.

O Modalitate de Infrumusețare Distinctivă

Bijuteriile dentare sunt o parte a metodelor de infrumusețare, care includ și tatuajele și piercing-urile. Acestea constau în mici accesorii decorative metalice, cu forme variate și, opțional, cristale colorate, care sunt atașate pe suprafața dinților vizibili în timpul vorbirii. Fixarea bijuteriilor se face cu ajutorul unor adezivi speciali, iar procedura presupune curățarea și izolarea dinților înainte de aplicare, astfel încât bijuteria să se potrivească culoarii dintelui în mod natural.

Bijuteriile dentare reprezintă o modalitate unică de a vă exprima personalitatea și stilul, aducând un plus de strălucire zâmbetului dumneavoastră.”

Date de contact

Programează-te online

Programează-te telefonic la numărul 0722 223 629 sau 0743 933 219.

Cabinet Stomatologic Cluj Napoca

Părerea clienților

Aminda Nomade Client

Lucrări efectuate rapid, eficient și cu deosebită grijă pentru confortul pacientului. După o viață întreagă cu anxietate legată de orice deplasare la dentist, aici m-am vindecat. Recomand!

Claudiu Mca Client

Oameni super profi care lucrează cu pasiune! Recomand cu încredere domnișoara dr. Denisa Ciui, are răbdare și este atentă cu pacienții! 👍

Petite Core Client

Recomand cabinetul Refresh Dent. Atat Dr Lucaciu cat si Dr Man au dat dovada de profesionalism. Cu siguranta voi reveni in cabinet.

Soos Laszlo Client

Super de treabă întreabă nonstop daca doare 🙂 au răbdare dacă întrebi, explică nonstop ce fac. Sigur voi reveni 🙂