COSMETICĂ DENTARĂ Cluj Napoca

Ce este cosmetica dentară?

Cosmetica dentară este o ramură a stomatologiei care se concentrează pe îmbunătățirea aspectului estetic al dinților și al zâmbetului unei persoane.

Atunci când lucrăm la crearea unui zâmbet perfect pentru pacienții noștri, ne concentrăm pe o serie de factori esențiali, precum:

 • Culoarea și forma dinților: Selectăm nuanțele și formele potrivite care să se potrivească armonios cu aspectul general al feței
 • Forma feței: Adaptăm forma și dimensiunea dinților pentru a se potrivi cu proporțiile și caracteristicile individuale ale feței pacientului
 • Simetria zâmbetului: Ne asigurăm că dinții sunt aranjați în mod uniform și că zâmbetul este simetric pentru un aspect echilibrat
 • Proportiile dinților: Urmarim ca dimensiunile dinților să fie în armonie cu restul feței
 • Spațierea și alinierea dinților: Corectăm spațiile sau devierile din poziția naturală a dinților pentru a obține o aliniere corectă și estetică.

La Refresh Dent, suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul mult visat, folosind o varietate de proceduri și tratamente moderne.

Ce tipuri de servicii de cosmetică dentară oferă Refresh Dent?

La Refresh Dent, oferim următoarele tipuri de servicii de cosmetică dentară:

1. Tratamente de albire: 

 • Acestea includ proceduri profesionale de albire dentară cu scopul de a îndepărta petele și decolorările de pe suprafața dinților, redându-le o culoare mai albă și mai strălucitoare.

2. Fatetări ceramice și de compozit:

 • Fațetele dentare sunt realizate din ceramică sau compozit și sunt fixate pe partea frontală a dinților pentru a acoperi imperfecțiunile estetice, cum ar fi decolorările, spațiile între dinți sau dinții ciobiti.

3. Coroanele și punțile dentare:

4. Tatuaje și bijuterii dentare:

 • Uneori, pentru a adăuga un element de originalitate și stil zâmbetului, se pot aplica tatuaje dentare temporare sau se pot aplica bijuterii dentare pe suprafața dinților.

Care sunt tarifele pentru serviciile de cosmetică dentară la Refresh Dent?

Tarifele noastre pentru serviciile de cosmetică dentară variază în funcție de nevoile dumneavoastră.

De exemplu, tratamentele de albire pornesc de la 250 de lei/pe dinte. Prețurile pentru o coroană dentară pornesc de la 300 de lei, în funcție de materialul dorit.

Pentru a vedea prețurile complete pentru serviciile noastre de cosmetică dentară, vă invităm să consultați pagina noastră de tarife.

BIJUTERII DENTARE

Ce sunt bijuteriile dentare?

Bijuteriile dentare reprezintă accesorii care adaugă o notă de frumusețe și încredere în sine, datorită elementelor originale. Aceste bijuterii, apreciate de femei din întreaga lume, sunt disponibile într-o varietate de modele și pot fi realizate din materiale precum aur, aur alb, cristale și multe altele.

Bijuteriile dentare includ și tatuajele și piercing-urile. Acestea constă în mici accesorii decorative metalice, cu forme variate și, opțional, cristale colorate, care sunt atașate pe suprafața dinților vizibili în timpul vorbirii.

Care este costul aplicării unei bijuterii dentare la Refresh Dent?

Costul aplicării bijuteriilor dentare poate varia în funcție de preferințele individuale ale fiecărei paciente.

La Refresh Dent costul de aplicării unei bijuterii dentare pe suprafața smalțului este de 150 de lei.

Cum se aplică bijuteriile dentare?

Fixarea bijuteriilor se face cu ajutorul unor adezivi speciali, iar procedura presupune curățarea și izolarea dinților înainte de aplicare, astfel încât bijuteria să se potrivească culoarii dintelui în mod natural.

Bijuteriile dentare reprezintă o modalitate unică de a vă exprima personalitatea și stilul, aducând un plus de strălucire zâmbetului dumneavoastră.

La Refresh Dent, suntem dedicați să vă ajutăm să vă obțineți cel mai bun zâmbet. Contactați-ne pentru o consultație și împreună vom crea zâmbetul perfect pentru dumneavoastră!

Întrebări Frecvente

1. Bijuteriile dentare necesită întreținere specială?

Bijuteriile dentare nu necesită întreținere specială, cu excepția igienei orale obișnuite.

2. Aplicarea bijuteriilor dentare este dureroasă?

Aplicarea bijuteriilor dentare nu este dureroasă sau complicată.

3. Care sunt riscurile bijuteriilor dentare?

Riscurile bijuteriilor dentare sunt minime și majoritatea pacienților nu întâmpină probleme.

Însă cu toate acestea, ca orice altă intervenție, aceasta presupune și câteva riscuri.

Iată 3 dintre acestea:

 • Dezlipirea bijuteriei cu riscul de a fi înghițit de către pacient
 • Iritarea gingiilor
 • Bijuteria poate facilita acumularea de bacterii

Date de contact

Programează-te online

Programează-te telefonic la numărul 0722 223 629 sau 0743 933 219 .

Cabinet Stomatologic Cluj Napoca

Părerea clienților

Aminda Nomade Client

Lucrări efectuate rapid, eficient și cu deosebită grijă pentru confortul pacientului. După o viață întreagă cu anxietate legată de orice deplasare la dentist, aici m-am vindecat. Recomand!

Claudiu Mca Client

Oameni super profi care lucrează cu pasiune! Recomand cu încredere domnișoara dr. Denisa Ciui, are răbdare și este atentă cu pacienții! 👍

Petite Core Client

Recomand cabinetul Refresh Dent. Atat Dr Lucaciu cat si Dr Man au dat dovada de profesionalism. Cu siguranta voi reveni in cabinet.

Soos Laszlo Client

Super de treabă întreabă nonstop daca doare 🙂 au răbdare dacă întrebi, explică nonstop ce fac. Sigur voi reveni 🙂