Albire dentara Cluj

Cabinet Stomatologic Cluj Napoca

Albire dentara Cluj

Albire dentara Cluj – avantajele albirii dentare

Gradul de albire a dintelui variaza in functie de tipul de pete, concentratia agentilor de albire din produsele utilizate, timpul in care agentii de albire actioneaza pe dinti si frecventa in care tratamentele sunt repetate.

Sunt cativa pasi necesari inaintea unui tratament de albire a dintilor. In primul rand, medicul stomatolog va trebui sa stabileasca daca pacientul este un candidat bun pentru procedura aceasta: albirea dentara nu se recomanda femeilor insarcinate sau celor care alapteaza, persoanelor care au afectiuni gingivale sau eroziune dentara, copiilor cu varsta sub 15 ani, sau persoanelor cu dinti sensibili si cu alergie la peroxid.

Trebuie sa aveti in vedere si faptul ca albirea nu are efect asupra implanturilor, coroanelor si altor tipuri de dinti care nu sunt naturali. Daca aveti o plomba de culoarea dintilor, albirea va avea efect doar pentru suprafata dentara, nu si pentru materialul plombei.

Candidatii ideali sunt persoanele care prezinta pe dinti, pete galbui sau maronii cauzate de ceai, alcool, cafea sau medicamente.

Cu cat culoarea dintilor se indeparteaza de la galben spre cenusiu sau vinetiu, cu atat petele sunt mai greu de scos. Daca va asteptati ca dupa prima sedinta sa va straluceasca dintii este posibil sa fiti dezamagiti. Albirea presupune deschiderea nuantei cu cateva grade, iar rezultatul final depinde de gravitatea petelor si de natura problemelor. Obturatia poate sa fie evidentiata inestetic.

Procedurile de albire dentara executate de medicul stomatolog au cea mai mare eficienta pentru ca sunt folosite cele mai mari concentratii de peroxid, de pana la 38%. Tratamentele pot sa dureze in jurul a trei sedinte, si in urma acestora pacientii au dintii cu pana la 3 maxim 8 nuante mai albi. Rezultatul dureaza intre 2 si 3 ani, iar tratamentul poate fi repetat dupa aceasta perioada.

Va asteptam in cabinetul stomatologic Refresh Dent cu cele mai bune servicii de stomatologie puse in practica utilizand echipamente moderne, de catre o echipa de profesionisti cu experienta.