CONSULTAȚIE DENTARĂ

CONSULTAȚIE DENTARĂ CLUJ NAPOCA

Prima vizita la Refresh Dent

Sunteți un pacient nou?

Prima consultație durează aproximativ 30 de minute. Înainte de întâlnirea cu medicul dentist, veți completa un chestionar medical referitor la istoricul dumneavoastră de sănătate și la obiceiurile alimentare legate de igiena orală.

Consultația stomatologică reprezintă primul pas în relația cu echipa medicală de la clinica Refresh Dent. Această etapă constă în evaluarea stării de sănătate orală, realizându-se un diagnostic personalizat și un plan de tratament adaptat.

Medicul dentist va efectua o evaluare a sănătății orale: va analiza starea fiecărui dinte, a gingiilor, a aliniamentului dentar și a contactului între dinți. Vi se vor explica problemele identificate, cauzele acestora și soluțiile disponibile.

De obicei, durata ședințelor de tratament stomatologic este de aproximativ 60 de minute, dar poate varia în funcție de tipul tratamentului. Dacă sunteți presat de timp și doriți să efectuați un tratament chiar în prima vizită (de exemplu, o obturație sau detartraj și periaj profesional), vă rugăm să menționați acest lucru la momentul programării!

Indiferent de necesitățile dvs. – de la plombe, albire dentară, fațete ceramice, aparate ortodontice, implanturi dentare, proceduri de chirurgie orală, coroane de porțelan sau zirconiu, până la servicii stomatologice pentru copii – la clinica noastră din Cluj-Napoca vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi ajutorul necesar.

Consultatia dentara periodica

Recomandăm programarea la o consultație stomatologică de două ori pe an, chiar dacă nu vă confruntați cu afecțiuni dentare evidente. Unele probleme stomatologice pot avea semne subtile, pe care numai medicul dentist le poate identifica. Studiile au demonstrat, de asemenea, că sănătatea orală este strâns legată de starea generală de sănătate, deoarece infecțiile din cavitatea orală pot agrava afecțiuni precum diabetul și bolile cardiovasculare, iar mobilitatea dinților poate semnala osteoporoza.

Indiferent de necesitățile dvs. – de la plombe, albire dentară, fațete ceramice, aparate ortodontice, implanturi dentare, proceduri de chirurgie orală, coroane de porțelan sau zirconiu, până la servicii stomatologice pentru copii – la clinica noastră din Cluj-Napoca vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi ajutorul necesar.

Consultatie dentara de urgenta

Va deranjeaza o urgență stomatologică neașteptată?

Urgențele stomatologice apar de obicei neașteptat și pot fi neplăcute. Înțelegem importanța rezolvării acestor situații cât mai rapid și eficient posibil, punând întotdeauna sănătatea orală a pacienților noștri pe primul loc.

Cu o echipă de medici stomatologi cu experiență și pregătire deosebită, laborator propriu de tehnică dentară și echipament medical de ultimă generație, suntem pregătiți să gestionăm cu eficiență orice problemă stomatologică de urgență.

Va stam la dispoziție cu serviciul de urgență stomatologică pentru a vă ameliora durerile dentare, cu prioritizarea la programare a urgentei dentare. Vă oferim servicii de înaltă calitate, având medici experimentați și echipamente medicale de ultimă generație. În cadrul clinicii, veți găsi medici stomatologi cu expertiză în diverse specializări, gata să vă ofere tratamente inovatoare și profesionalism.

Serviciul nostru de urgență stomatologică este disponibil pentru atât pacienții adulți, cât și copiii, fiind accesibil atât pacienților existenți, cât și celor noi. Clinică noastră are program prelungit și suntem pregătiți să intervenim în orice situație de urgență dentară, acoperind o gamă largă de probleme, cum ar fi: dureri dentare neclare ce pot indica afecțiuni ale nervului dentar sau necesitatea extracției, inclusiv a molarului de minte inclus, abcese dentare, fracturi dentare, căderea unor coroane sau punți dentare ce necesită cimentare, inflamații ale gingiilor indicând infecții maxilo-faciale, și multe altele.”

Date de contact

Programează-te online

Programează-te telefonic la numărul 0722 223 629 sau 0743 933 219.

Cabinet Stomatologic Cluj Napoca

Părerea clienților

Aminda Nomade Client

Lucrări efectuate rapid, eficient și cu deosebită grijă pentru confortul pacientului. După o viață întreagă cu anxietate legată de orice deplasare la dentist, aici m-am vindecat. Recomand!

Claudiu Mca Client

Oameni super profi care lucrează cu pasiune! Recomand cu încredere domnișoara dr. Denisa Ciui, are răbdare și este atentă cu pacienții! 👍

Petite Core Client

Recomand cabinetul Refresh Dent. Atat Dr Lucaciu cat si Dr Man au dat dovada de profesionalism. Cu siguranta voi reveni in cabinet.

Soos Laszlo Client

Super de treabă întreabă nonstop daca doare 🙂 au răbdare dacă întrebi, explică nonstop ce fac. Sigur voi reveni 🙂