Despre noi

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ CLUJ NAPOCA

Refresh Dent

Inființarea cabinetului stomatologic Refresh Dent, a însemnat încoronarea tuturor anilor de studii și experiență acumulată, precum și șansa de a face ce știm noi mai bine: să construim zâmbete sănătoase. 

Am dorit sa oferim locuitorilor din cartierul Iris Cluj-Napoca, si nu numai, acces la servicii de excelență, în îngrijirea dentară.

Cabinetul stomatologic Refresh Dent, Cluj-Napoca dispune de trei cabinete, dotate cu tehnologie de ultimă generație – unituri dentare moderne, laser dentar, aparatură si produse speciale de stomatologie pentru: manopere chirurgicale (inserare implanturi), tratamente endodontice (tratament rotativ de canal), tratamente protetice, tratamente restaurative (obturatii si plombe compozit), tratamente de estetica dentara, albire dentara, tratamente stomatologice de urgenta, tratamente dentare pentru copii (pedodontie). La Refresh Dent oferim servicii stomatologice premium în Cluj-Napoca, concentrate pe igienă și calitate. Echipa noastră utilizează tehnologii de vârf, materiale de înaltă calitate, consumbabile de unica folosinta și respectă cele mai stricte standarde de sterilizare. Beneficiile includ doua sali speciale de sterilizare, pardoseli antibacteriene, scaune dentare cu autodezinfectare, filtre biologice pentru apă. Vino la Refresh Dent pentru îngrijirea stomatologică de cea mai înaltă calitate, într-un mediu curat și sigur.

La Refresh Dent, punem accent pe inovație, oferind:

 1. Tratamente Cuprinzătoare și Specializate: Tratamentele noastre detaliate acoperă diverse specialități stomatologice pentru a asigura o îngrijire completă a pacienților.
 2. Medici Specializați pe Etape de Tratament: Medicii noștri se specializează în diferite etape ale tratamentului, asigurând o abordare cuprinzătoare și eficientă pentru fiecare pacient.
 3. Utilizarea Echipamentelor de Ultimă Generație: Echipați cu tehnologie de vârf, la Refresh Dent adoptăm tehnici moderne pentru tratamente precise și confortabile.
 4. Design Modern și Primitor: design modern și primitor, creând un mediu plăcut și relaxant pentru pacienți.
 5. Echipă Profesională Excepțională: Refresh Dent pune accent pe profesionalism, oferind servicii de înaltă calitate.
 6. Experiență Centrată pe Pacient: Cu angajamentul de a oferi servicii comprehensive și de calitate superioară, Refresh Dent plasează nevoile și confortul pacienților în prim-plan.

Aveți nevoie de o programare la un dentist Cluj, într-un cabinet stomatologic modern? Contactați-ne acum pentru o programare! Va invitam sa ne cunoasteti!

MISIUNE & VALORI

Misiune

Avand ca obiectiv principal oferirea de servicii stomatologice la cel mai inalt nivel pentru pacientii nostrii, investim constant in dotarile tehnice ale clinicii si in cunostintele personalului nostru prin participarea la cursuri de specializare.

Dorința noastră constantă de a ne depăși și a atinge excelența ne motivează să fim la înălțime în toate aspectele: oameni, echipamente, materiale și servicii.

Viziune

Viziunea noastra este sa oferim tratamente stomatologice minim invazive, si medicii nostri sunt specializați în servicii precum estetica dentara, protetica,  chirurgie, implantologie, endodonție și protetică fac posibila rezolvarea oricăror cazuri. 

Fiecare intervenție pe care o realizăm este un moment de viziune bazat pe cunoaștere detaliată și analiză. Explicațiile detaliate pe care le oferim au scopul de a ghida pacientul spre o decizie luată în deplin acord cu nevoile și dorințele sale. Astfel, punem bazele unei relații construite pe responsabilitate și încredere reciprocă.

Valori

La Refresh Dent, suntem dedicați aducerii excelenței și profesionalismului în serviciile stomatologice. Ghidați de un set înalt de valori, ne străduim să oferim calitate excepțională în toate aspectele activității noastre. Urmarim sa realizam un plan de tratament correct, adaptat situatiei dumneavoastra clinice.

 • consiliere
 • profesionalism
 • rabdare
 • atitudinea prietenoasa
 • empatie
 • respect fata de pacienti

CABINET STOMATOLOGIC CLUJ NAPOCA

Echipa noastră

Dr. Constantinescu Andreea

Manager clinica Refresh Dent

Dr. Lucaciu Dan

Medic Stomatolog Generalist

Dr. Denisa Ciui

Medic Stomatolog Generalist

Dr. Paul Man

Medic Specialist in Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala

Dr. Corban Diana

Medic Specialist Ortodontie si Ortopedie dento-faciala

Asist. Rostas Maria

Asistent sef clinica

Bugnar Ruxandra

Asistent Manager

CABINET STOMATOLOGIC CLUJ NAPOCA

Galerie