ORTODONȚIE

ORTODONȚIE CLUJ NAPOCA

Ortodonție la Refresh Dent Cluj – Zâmbetul Perfect Începe Cu Un Zâmbet Sănătos!

La Refresh Dent Cluj, oferim servicii de ortodonție de înaltă calitate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Cu o echipă de specialiști experimentați și dotată cu aparatură de ultimă generație, suntem dedicați să vă ajutăm să obțineți un zâmbet frumos și sănătos.

De Ce Să Alegeți Ortodonția La Refresh Dent?

 • Diagnosticare și Tratament Personalizat: Specialiștii noștri în ortodonție efectuează diagnosticul precis și propun planuri de tratament personalizate pentru o varietate de afecțiuni dento-maxilare, cum ar fi angrenajul invers, ocluzia încrucișată, protruzia, anomalii intraarcadice și multe altele.
 • Aparatură Modernă: Dispunem de cabinete moderne și aparatură de ultimă generație, asigurându-vă tratamente precise și confortabile.
 • Echipă Medicală Excepțională: Echipa noastră de ortodonți este recunoscută pentru profesionalismul și dedicarea sa, asigurându-vă o experiență de tratament plăcută și eficientă.
 • Intervenții Personalizate: Indiferent de complexitatea cazului, la Refresh Dent Cluj, oferim soluții personalizate, inclusiv intervenții chirurgicale și extracții dentare, atunci când este necesar.

Când Să Căutați Ajutorul Ortodontului? Este crucial să vă prezentați regulat la cabinetul nostru de stomatologie, mai ales în perioadele de dezvoltare ale danturii, pentru a identifica și trata orice anomalii dento-maxilare. Cu un tratament ortodontic adecvat, putem corecta aceste probleme într-un mod eficient și minim invaziv.

La Refresh Dent Cluj, suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți un zâmbet sănătos și atrăgător. Contactați-ne acum pentru o consultație și începeți drumul către un zâmbet perfect!

Principalele tratamente în ortodonție Tratamentele ortodontice se rezumă, în principal, la purtarea aparatului dentar. Personalizat în funcție de tipul de anomalie care trebuie tratată, dar și în funcție de preferințele estetice ale pacientului, un aparat dentar vine în diferite variante: Aparatul dentar metalic – cea mai comună opțiune datorită eficienței ridicate, dar și raportului echitabil dintre calitate și preț. Defectul major al acestui tip de aparat dentar constă în aspectul evident, care îi poate determina pe unii dintre pacienți să dezvolte o teamă de a mai zâmbi. Aparatul dentar transparent – reprezintă o formulă mai discretă a clasicului aparat metalic, air grație bracketurilor cu margini rotunjite confecționate din cristal dur de safir, prezintă un confort ridicat la purtare. Cu toate acestea, nivelul de rezistență al acestor bracketuri este unul destul de scăzut. Aparatul dentar ceramic – este realizat din materiale compozite, de culoare albă, care se potrivesc perfect cu nuanța naturală a dinților. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul faptul că acțiunea asupra dinților este mult mai lentă, iar costul destul de ridicat. Aparatul dentar lingual – cea mai estetică variantă datorită prinderii pe zona interioară a dinților. În cazul lor, riscul de desprindere al bracketurilor este mult mai mic. Pe de altă parte, reprezintă una dintre cele mai costisitoare alternative și poate favoriza apariția unor probleme temporare precum tulburările de dicție sau iritații ale limbii. Gutieră – este mai degrabă un dispozitiv care asigură o menținere a rezultatelor după îndepărtarea aparatului dentar. Se recomandă purtarea ei în timpul nopții, timp de 4-6 luni, apoi în funcție de recomandarea medicului, se va adapta perioada și nivelul de frecvență al purtării. Alegerea aparatului dentar trebuie făcută în urma unei discuții transparente cu medicul specialist. Împreună, veți lua în calcul toate avantajele și dezavantajele pe care le prezintă diferite variante de aparat dentar și veți putea lua o decizie finală cu care și dvs. să fiți confortabil. În clinica Refresh Dent, discutăm deschis cu pacienții noștri despre toate aspectele tratamentului ortodontic. Pentru programări, vă rugăm să ne contactați! Aveți nevoie de un aparat dentar? Vă așteptăm la clinica Refresh Dent!

Tratamente Ortodontice la Refresh Dent Cluj – Alegerea Variantei Perfecte pentru Zâmbetul Dvs.

Tratamentele ortodontice sunt esențiale pentru obținerea unui zâmbet frumos și sănătos. La Refresh Dent Cluj, oferim o gamă variată de aparate dentare personalizate pentru fiecare pacient. Iată câteva opțiuni principale:

 1. Aparatul Dentar Metalic: Acesta este alegerea clasică, eficientă și accesibilă pentru mulți pacienți. Cu toate acestea, unii pot fi descurajați de aspectul său evident.
 2. Aparatul Dentar Transparent: O variantă mai discretă, cu bracketuri din cristal dur de safir. Oferea un nivel ridicat de confort, dar poate avea o rezistență mai mică.
 3. Aparatul Dentar Ceramic: Realizat din materiale compozite de culoare albă, se potrivește perfect cu nuanța naturală a dinților. Tratamentul poate fi mai lent și poate fi mai costisitor.
 4. Aparatul Dentar Lingual: Acesta este plasat pe partea interioară a dinților, fiind foarte estetic. Cu toate acestea, poate fi costisitor și poate crea temporar probleme precum tulburări de dicție.
 5. Gutieră Ortodontică: O opțiune pentru menținerea rezultatelor după îndepărtarea aparatului. Se poartă, în general, în timpul nopții și este personalizată pentru fiecare pacient.

Alegerea corectă a unui aparat dentar trebuie făcută în urma unei discuții deschise cu medicul ortodont. La Refresh Dent Cluj, suntem aici pentru a vă ghida în această alegere importantă.

De Ce Să Alegeți Refresh Dent Cluj pentru Tratamentul Ortodontic?

 • Consultații Personalizate: Discutăm deschis cu fiecare pacient despre toate opțiunile disponibile și ajutăm la alegerea celei mai potrivite variante.
 • Echipament Modern: Utilizăm aparatură de ultimă generație pentru tratamente precise și confortabile.
 • Echipă Experiență: Avem o echipă de ortodonți cu experiență și dedicați să vă ofere cel mai bun tratament.
 • Rezultate Durabile: Ne străduim să vă oferim nu doar un zâmbet frumos, ci și rezultate durabile pentru un viitor cu o dantură sănătoasă.

Pentru a începe drumul către un zâmbet perfect, contactați-ne acum pentru o programare la Refresh Dent Cluj!

Prețuri Transparente pentru Tratamentul Ortodontic la Refresh Dent

La Refresh Dent, ne angajăm să vă oferim prețuri transparente și detaliate pentru fiecare etapă a tratamentului ortodontic. În stabilirea prețului final pentru tratamentul dvs., luăm în considerare multiple aspecte pentru a vă asigura că aveți o înțelegere clară a costurilor implicate.

Ce include Prețul Tratamentului Ortodontic la Refresh Dent:

 1. Diagnostic și Plan de Tratament Personalizat: Primul pas este diagnosticul ortodontic detaliat și realizarea unui plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor dvs. specifice.
 2. Tipuri Diverse de Aparate Dentare: Oferim o gamă variată de aparate dentare, inclusiv cele metalice, ceramice, linguale și alternativele cu gutiere transparente, precum INVISALIGN, F22 ALIGNER și SPARK™ CLEAR ALIGNER SYSTEM.
 3. Costuri ale Tratamentului Ortodontic: Prețul tratamentului include toate etapele necesare, cum ar fi activarea aparatului dentar, reaplicarea bracket-urilor, controlul periodic și menținătorii spațiului. Nu există costuri ascunse.
 4. Consultații și Îndrumare Profesională: Suntem aici pentru a vă ghida și a vă oferi informații detaliate despre tratament, asigurându-ne că înțelegeți fiecare aspect al procesului.
 5. Asistență Permanentă: Echipa noastră de experți este disponibilă pentru a răspunde la întrebările dvs. și pentru a vă oferi asistență pe tot parcursul tratamentului.

La Refresh Dent, credem că fiecare pacient merită un zâmbet perfect și suntem dedicați să facem tratamentul ortodontic accesibil și transparent. Pentru mai multe informații despre costurile tratamentului și pentru a programa o consultație, vă rugăm să ne contactați. Transformați-vă zâmbetul cu încredere la Refresh Dent!

 

 1. Aparat dentar

Descoperiți Zâmbetul Perfect cu Aparatele Dentare de la Refresh Dent

De ce să alegeți un aparat dentar?

La Refresh Dent, înțelegem că un zâmbet sănătos este esențial pentru starea de bine. Cu aparatele dentare moderne și variate pe care le oferim, puteți transforma nu doar estetica zâmbetului dvs., ci și sănătatea orală pe termen lung. Indiferent dacă alegeți un aparat dentar clasic cu bracket-uri sau varianta cu gutiere, beneficiile sunt incontestabile. În plus față de un zâmbet perfect aliniat, veți obține și o ocluzie corectă și o igienă dentară corespunzătoare.

Aparate dentare clasice și cu gutiere: Alegerea optimă sub îndrumarea medicului ortodont

La Refresh Dent, suntem dedicați să vă oferim cea mai bună soluție pentru zâmbetul dvs. Sub îndrumarea atentă a medicului ortodont, puteți alege între aparatele dentare clasice, cu bracket-uri, sau varianta cu gutiere, în funcție de particularitățile danturii dvs. și de preferințele personale.

Beneficiile purtării unui aparat dentar:

 1. Zâmbetul Perfect: Un zâmbet sănătos și strălucitor este la îndemâna dvs. cu ajutorul aparatelor dentare de la Refresh Dent.
 2. Sănătate Orală Îmbunătățită: Ocluzia corectă și alinierea perfectă a dinților facilitează o igienă orală eficientă și previne riscul apariției altor afecțiuni.
 3. Estetică și Încredere: Un zâmbet frumos vă crește încrederea în sine și vă oferă un aspect estetic plăcut.
 4. Prevenirea Problemelor: Un aparat dentar corectează problemele de aliniere și previne complicațiile ulterioare, cum ar fi durerile articulare sau problemele gingivale.

Cum să știți dacă aveți nevoie de un aparat dentar?

Dacă vă confruntați cu următoarele aspecte, acestea ar putea fi indicii ale necesității unui tratament ortodontic:

 • Probleme de Aliniere: Dinții sunt strâmbi sau îngheșuiți, sau există spații mari între ei.
 • Mușcătură Necorespunzătoare: Mușcătura nu este corectă, ceea ce poate duce la diverse probleme gingivale sau dureri articulare.
 • Bruxism sau Scrâșnitul Dinților: Dacă vă scrasniti dinții în timpul nopții, aceasta poate fi o problemă care necesită tratament ortodontic.
 • Nemulțumire Estetică: Dacă sunteți nemulțumit de aspectul zâmbetului dvs., un aparat dentar poate fi soluția.

Dacă recunoașteți aceste semne, vă invităm să vă programați la o consultație la Refresh Dent. Medicii noștri specializați vă vor oferi răspunsuri detaliate la întrebările dvs. și vă vor ghida spre cea mai bună decizie pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului dvs. Nu mai așteptați, transformați-vă zâmbetul astăzi! Contactați-ne pentru programare!

 1. Aparat dentar invizibil / gutiere ortodontice

Transformați-vă Zâmbetul cu Aparatele Dentare Inovatoare de la Refresh Dent

Aparate Dentare cu Gutieră pentru O Soluție Discretă și Confortabilă

La Refresh Dent, înțelegem că aspectul estetic și confortul sunt la fel de importanți ca și rezultatele tratamentului ortodontic. De aceea, vă punem la dispoziție o gamă variată de aparate dentare inovatoare cu gutiere, printre care se numără INVISALIGN, F22 ALIGNER și SPARK™ CLEAR ALIGNER SYSTEM. Aceste opțiuni moderne oferă o soluție discretă și eficientă pentru alinierea dinților fără a compromite aspectul vizual sau confortul.

Aparatul Dentar INVISALIGN: Estetică și Confort într-un Singur Pachet

INVISALIGN este aparatul dentar complet invizibil și extrem de popular în întreaga lume. La Refresh Dent, vă oferim această opțiune modernă pentru tratamentul ortodontic. Cu ajutorul tehnologiei avansate iTero Element®, medicul nostru specialist poate realiza o scanare digitală 3D rapidă și precisă a danturii dvs. Planul de tratament ortodontic este apoi personalizat pentru dvs., iar setul de gutiere INVISALIGN este croit perfect pentru a se potrivi danturii unice a fiecărui pacient.

Aparatul dentar INVISALIGN oferă multiple avantaje:

 • Discreție Totală: Fiind complet transparent, INVISALIGN este aproape invizibil, permițându-vă să vă bucurați de tratamentul ortodontic fără a vă compromite zâmbetul.
 • Confort și Libertate: Gutierele sunt detașabile, permițându-vă să le scoateți atunci când consumați alimente sau când participați la evenimente speciale. Nu există bracket-uri sau sârme care să provoace disconfort sau durere.
 • Vizite Reduse la Cabinet: Datorită caracterului detașabil al gutierelor, vizitele la medicul specialist pot fi mai rare, facilitând tratamentul și pentru cei cu program ocupat.
 • Rezultate Rapide și Vizibile: În funcție de complexitatea cazului dvs., rezultatele pot fi vizibile încă din primele săptămâni de tratament.
 • Preț Transparent: Costurile pentru INVISALIGN variază în funcție de complexitatea cazului. Un preț final este stabilit în urma consultației, unde veți primi toate detaliile necesare despre costurile implicate.

Descoperiți Libertatea de a Zâmbi Fără Restricții

La Refresh Dent, ne dedicăm să vă transformăm zâmbetul într-o experiență confortabilă și estetică. Programați o consultație astăzi pentru a afla cum aparatele dentare cu gutieră pot transforma zâmbetul dvs. fără a compromite aspectul estetic sau confortul. Nu mai așteptați, începeți călătoria către un zâmbet perfect astăzi!

Descoperiți Zâmbetul Perfect cu Aparatele Dentare Inovatoare de la Refresh Dent

Aparate Dentare cu Gutieră pentru Un Zâmbet Impecabil și Confortabil

La Refresh Dent, suntem dedicați să vă oferim cele mai avansate și estetice opțiuni pentru tratamentul ortodontic. Aparatele dentare cu gutieră, precum INVISALIGN, F22 ALIGNER și SPARK™ CLEAR ALIGNER SYSTEM, reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută o soluție discretă și eficientă pentru alinierea dinților.

Aparatul Dentar INVISALIGN: Estetică și Confort Revoluționare

INVISALIGN este considerat unul dintre cele mai revoluționare aparate dentare. La Refresh Dent, vă oferim această opțiune inovatoare pentru un zâmbet impecabil. Prin tehnologia avansată iTero Element®, realizăm o scanare digitală 3D precisă a danturii dvs. Planul de tratament este apoi personalizat, iar gutierele INVISALIGN sunt create special pentru a se potrivi conturului unui zâmbet unic.

Avantajele INVISALIGN:

 • Discreție Absolută: Gutierele complet transparente fac ca tratamentul să fie practic invizibil, permițându-vă să vă mențineți încrederea în timpul procesului.
 • Confort și Libertate: Gutierele pot fi îndepărtate atunci când mâncați sau în momente speciale, asigurându-vă că stilul de viață nu este afectat de tratament.
 • Rezultate Vizibile Rapid: Cu INVISALIGN, veți observa îmbunătățiri în alinierea dinților încă din primele săptămâni ale tratamentului.
 • Vizite Reduse la Cabinet: Datorită caracterului detașabil al gutierelor, numărul vizitelor la medicul ortodont poate fi redus, făcând tratamentul mai convenabil.
 • Preț Transparent: Costurile pentru INVISALIGN variază în funcție de complexitatea cazului dvs. La consultație, veți primi toate informațiile necesare despre costuri.

Transformați-vă Zâmbetul, Păstrându-vă Estetica și Confortul

La Refresh Dent, înțelegem că zâmbetul dvs. este o expresie a identității dvs. Vă invităm să descoperiți libertatea de a vă transforma zâmbetul fără restricții. Programați o consultație astăzi și începeți călătoria către un zâmbet perfect și sănătos cu INVISALIGN și alte aparate dentare inovatoare de la Refresh Dent!

Zâmbiți Fără Restricții cu Aparatele Dentare Inovatoare de la Refresh Dent

Soluții Estetice și Confortabile pentru Un Zâmbet Perfect

La Refresh Dent, suntem dedicați transformării zâmbetelor și oferim soluții avansate și estetice pentru alinierea dinților. Aparatele dentare cu gutieră, cum ar fi INVISALIGN, F22 ALIGNER și SPARK™ CLEAR ALIGNER SYSTEM, sunt alegerea perfectă pentru cei care doresc un tratament ortodontic discret și confortabil.

Date de contact

Programează-te online

Programează-te telefonic la numărul 0722 223 629 sau 0743 933 219 .

Cabinet Stomatologic Cluj Napoca

Părerea clienților

Aminda Nomade Client

Lucrări efectuate rapid, eficient și cu deosebită grijă pentru confortul pacientului. După o viață întreagă cu anxietate legată de orice deplasare la dentist, aici m-am vindecat. Recomand!

Claudiu Mca Client

Oameni super profi care lucrează cu pasiune! Recomand cu încredere domnișoara dr. Denisa Ciui, are răbdare și este atentă cu pacienții! 👍

Petite Core Client

Recomand cabinetul Refresh Dent. Atat Dr Lucaciu cat si Dr Man au dat dovada de profesionalism. Cu siguranta voi reveni in cabinet.

Soos Laszlo Client

Super de treabă întreabă nonstop daca doare 🙂 au răbdare dacă întrebi, explică nonstop ce fac. Sigur voi reveni 🙂