CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARĂ

CHIRURGIE DENTo-ALVEOLARA CLUJ NAPOCA

Intervenții de Chirurgie Dentară în Siguranță deplină

La Refresh Dent, avem medici specializați în chirurgie dento-alveolară cu o experiență vastă, gata să vă ofere tratamente sigure și eficiente pentru problemele dumneavoastră dentare. Ne angajăm să vă asigurăm confortul și sănătatea în timpul intervențiilor chirurgicale, indiferent de complexitatea acestora.

Când este necesară o Intervenție Chirurgicală Dentară?

Există numeroase situații care pot implica necesitatea unei intervenții chirurgicale dentare. Acestea includ:

  1. Extracții dentare: Pentru îndepărtarea dinților afectați, inclusiv molarilor de minte sau a dinților de lapte.
  2. Implanturi dentare: Pentru înlocuirea dinților lipsă, se pot efectua intervenții chirurgicale de augmentare osoasă și plasare a implanturilor.
  3. Tratamente parodontale avansate: Pentru eliminarea chisturilor parodontale, pungilor parodontale sau a abceselor și pentru realizarea chiuretajelor subgingivale.
  4. Proceduri de estetică dentară: Precum gingivectomia și gingivoplastia pentru a îmbunătăți aspectul gingiilor.
  5. Tratamente ortodontice: Care pot implica intervenții chirurgicale pentru reconstrucții osoase sau extracții dentare în scop ortodontic.
  6. Chirurgie maxilo-facială: Pentru tratarea unor malformații congenitale sau accidente care afectează structura maxilo-facială.

Indiferent de natura intervenției, la Refresh Dent, avem medici specializați în chirurgie dentară cu experiență în realizarea acestor proceduri pentru a vă asigura sănătatea și confortul maxim în timpul tratamentului.

Extractia dentara

Extractia dentara este una dintre cele mai comune proceduri de chirurgie dentara/orala. Aceasta interventie devine necesara atunci cand un dinte afectat nu mai poate fi salvat prin procedurile de restaurare si trebuie indepartat pentru a preveni aparitia altor probleme locale sau chiar afectiuni generale. Cauzele principale pentru care se recurge la extractie includ:

  1. Distructie masiva: Cand un dinte are o deteriorare extinsa la nivelul coroanei si/sau al radacinilor si nu poate fi restaurat.
  2. Boala parodontala: Cand boala parodontala a afectat suportul osos al dintelui, ceea ce il face instabil.
  3. Molarul de minte: Acesti molari pot cauza probleme datorita pozitiei lor in spatele cavitatii bucale si pot necesita extractie.
  4. Alte complicatii: Extractia poate fi necesara si in cazul altor complicatii, cum ar fi infectiile sau abcesele dentare.

Dupa extractie, exista mai multe optiuni pentru inlocuirea dintelui lipsa. Una dintre cele mai indicate solutii este implantul dentar, care poate sustine o coroana ceramica sau poate servi ca suport pentru o punte dentara. Implantul este avantajos deoarece nu afecteaza dintii invecinati si furnizeaza o solutie stabila pe termen lung pentru inlocuirea dintilor lipsa.

Date de contact

Programează-te online

Programează-te telefonic la numărul 0722 223 629 sau 0743 933 219 .

Cabinet Stomatologic Cluj Napoca

Părerea clienților

Aminda Nomade Client

Lucrări efectuate rapid, eficient și cu deosebită grijă pentru confortul pacientului. După o viață întreagă cu anxietate legată de orice deplasare la dentist, aici m-am vindecat. Recomand!

Claudiu Mca Client

Oameni super profi care lucrează cu pasiune! Recomand cu încredere domnișoara dr. Denisa Ciui, are răbdare și este atentă cu pacienții! 👍

Petite Core Client

Recomand cabinetul Refresh Dent. Atat Dr Lucaciu cat si Dr Man au dat dovada de profesionalism. Cu siguranta voi reveni in cabinet.

Soos Laszlo Client

Super de treabă întreabă nonstop daca doare 🙂 au răbdare dacă întrebi, explică nonstop ce fac. Sigur voi reveni 🙂