Cabinet stomatologic Cluj Iris

Cabinet Stomatologic Cluj Napoca

Cabinet stomatologic Cluj Iris

Cabinet stomatologic Cluj Iris – Unde ne gasiti

In cabinetul stomatologic Refresh Dent din cartierul Iris, strada Oasului 86-90, din Cluj, va asteptam cu echipamente moderne si un mediu placut si primitor, in care toate problemele dumneavoastra cu dintii vor gasi cea mai buna solutie.

Considerati ca sanatatea orala este garantata de ingrijirea zilnica? Asta nu inseamna ca nu trebuie sa mergeti la stomatolog. Acesta va va spune cat de des trebuie sa reveniti la control. Sunt multe persoane care nu merg in mod regulat la dentist si acest lucru se vede.

Placa dentara se formeaza pe suprafata dintilor si contine proteine din saliva, bacterii, zaharuri complexe si acizi. Periajul, ata dentara si utilizarea zilnica a apei de gura pot sa diminueze aceste depuneri. Cu toate acestea daca nu acordati o atentie buna igienei orale, placa dentara poate fi instalata si se va depune pe termen lung. Cu acumularea mineralelor in saliva, ele se transforma in tartru.

Rolul stomatologului este acela de a trata si preveni. In primul rand, el va afla informatii despre caracteristicile cavitatii bucale, alimentele si bauturile pe care le consumati si toate posibilele medicamente.

Este important ca un specialist sa va vada pentru a va consilia cu privire la obiceiurile bune de igiena orala si pentru a va ajuta sa le integrati in rutina zilnica. Dentistul poate sa va aminteasca cum trebuie sa va faceti un periaj corect si va va consilia in ceea ce priveste folosirea apei de gura pentru uz zilnic.

Mergeti la dentist regulat pentru controale. Controalele la dentist se recomanda pentru persoanele care au o varsta frageda.

Dentistul poate sa profite de control pentru a va oferi un tratament de detartraj cu scopul de a preveni aparitia gingivitei. Detartrajul implica eliminarea tartrului prin crijelire sau utilizand un aparat cu ultrasunete care sa fie urmat de lustruirea suprafetelor pentru a reda luciul dintilor.