ODONTOLOGIE

Odontologie Cluj Napoca

Tratăm Cariile Dentare și Complicațiile Acestora

Serviciile noastre dentare acoperă o gamă variată de proceduri menite să trateze și să vindece diverse afecțiuni dentare, de la carii simple până la complicații care afectează pulpa și țesuturile gingivale ale dinților. O parte crucială a acestor tratamente implică restaurarea structurii și funcționalității dinților cu ajutorul materialelor estetice și a tehnicilor de ultimă generație, contribuind astfel la obținerea unui rezultat estetic satisfăcător pentru pacienții noștri.

Cele Mai Frecvente Proceduri la Refresh Dent

Tratamentul complet și complex al cariilor dentare și al durerilor; procedura se efectuează sub anestezie locală, fără durere, utilizând tehnologie de ultimă generație și materiale moderne. Plombe dentare estetice fotopolimerizabile Tratamentul sensibilității dentare Utilizarea de biomateriale sub plombele coronare pentru conservarea vitalității dintelui Tratamente de obturație radiculară folosind tehnici moderne de condensare și materiale de sigilare non-iritante.

Plombe / Obturatii dentare

Tratamentul cu Plombe Dentare – O Soluție Pentru Multe Probleme Stomatologice

Plombele Dentare, cunoscute și sub numele de obturații dentare, reprezintă adesea soluția recomandată de către specialiștii stomatologi pentru o gamă variată de probleme. Aceste plombe pot fi simple, realizate prin metode tradiționale din materiale compozite sau digitale, folosind amprente optice și materiale ceramice.

Simptomele Cariilor Dentare

Ce se întâmplă atunci când o carie se dezvoltă într-un dinte și ajunge să afecteze straturile profunde, inclusiv nervul? În această etapă, pot apărea simptome precum dureri tot mai intense și posibile infecții. Cu toate că caria este deja într-un stadiu avansat, ea poate fi tratată pentru a evita pierderea dintelui. Dacă mai multe fețe ale dintelui sunt afectate, se pot utiliza obturații indirecte, cunoscute sub numele de incrustații dentare. Acestea pot fi de două tipuri: inlay sau onlay. În cazul în care este necesar, medicul poate recomanda, de asemenea, coroane dentare din zirconiu sau ceramică.

Avantajele tratării cariei dentare la Refresh Dent

Intervenția este realizată exclusiv de către medici specializați. Folosim cele mai recente standarde în domeniu pentru această procedură. Dispunem de echipamente și tehnologii de ultimă generație. Oferim garanție pentru toate intervențiile stomatologice.

În situația în care caria a ajuns într-un stadiu avansat și a afectat vitalitatea dintelui, tratamentul de canal este necesar. Restaurarea finală a dintelui afectat poate implica o plombă simplă sau utilizarea unor obturații ceramice (inlay-uri) sau incrustații dentare. În unele cazuri, pentru a proteja dinteul, poate fi necesară aplicarea de coroane dentare din ceramică sau zirconiu.

Pretul pentru plomba dentara variază în funcție de complexitatea intervenției, materialele folosite și dimensiunea materialului. În general, tarifele sunt competitive și accesibile pentru rezolvarea acestor probleme stomatologice.

Date de contact

Programează-te online

Programează-te telefonic la numărul 0722 223 629 sau 0743 933 219.

Cabinet Stomatologic Cluj Napoca

Părerea clienților

Aminda Nomade Client

Lucrări efectuate rapid, eficient și cu deosebită grijă pentru confortul pacientului. După o viață întreagă cu anxietate legată de orice deplasare la dentist, aici m-am vindecat. Recomand!

Claudiu Mca Client

Oameni super profi care lucrează cu pasiune! Recomand cu încredere domnișoara dr. Denisa Ciui, are răbdare și este atentă cu pacienții! 👍

Petite Core Client

Recomand cabinetul Refresh Dent. Atat Dr Lucaciu cat si Dr Man au dat dovada de profesionalism. Cu siguranta voi reveni in cabinet.

Soos Laszlo Client

Super de treabă întreabă nonstop daca doare 🙂 au răbdare dacă întrebi, explică nonstop ce fac. Sigur voi reveni 🙂