Ce este implantul dentar si cat costa implantul dentar la Refresh Dent

Implantul Dentar: Soluția Modernă pentru Zâmbete Frumoase

Implantul dentar este răspunsul la întrebările frecvente despre cum să redobândim zâmbetul perfect. Acest dispozitiv inovator este considerat cea mai eficientă soluție pentru tratarea edentației, oferind pacienților posibilitatea de a-și recăpăta siguranța și încrederea în aspectul lor.

În acest articol vei descoperi ce este un implant dentar și care este prețul acestuia în cabinetul nostru stomatologic.

Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este un dispozitiv confecționat din titan, imitând rădăcina unui dinte natural. Format dintr-un șurub și un bont protetic, implantul este inserat în osul mandibulei, contribuind la conservarea osului și a gingiilor.

Diferența majoră față de protezele tradiționale constă în confortul și durabilitatea sa, asigurând o funcționalitate asemănătoare dinților naturali. Cu o rată de succes de peste 95%, implantul dentar este acceptat ușor de organismul uman și permite o masticație și vorbire fără disconfort.

Cât costă un implant dentar?

Prețul unui implant dentar variază în funcție de nevoile fiecărui pacient și de tipul implantului ales. Costul include dispozitivul protetic și intervenția chirurgicală. La Refresh Dent, ne dorim să facem serviciile noastre accesibile tuturor. De aceea, oferim tarife competitive, începând de la 400 de euro pentru un implant dentar.

Este esențial să tratați orice afecțiune preexistentă pentru a asigura succesul implantului. Dacă sunt necesare proceduri de profilaxie sau augmentare osoasă, costul final poate crește. Cu o durabilitate îndelungată și confort inegalabil, implantul dentar reprezintă o investiție în sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră.

Alăturați-vă comunității noastre pe Facebook și Instagram pentru a descoperi povești reale ale pacienților noștri și noutăți din lumea stomatologiei.

Pentru mai multe informații și o consultație personalizată, contactați-ne cu încredere.

Descoperiți bucuria unui zâmbet sănătos cu Refresh Dent!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE SAU TELEFONIC LA NUMĂRUL 0722 223 629 sau 0743 933 219