Turism dentar

Turism dentar Cluj Napoca

Iti oferim acum posibilitatea, prin programul de Turism Dentar pe care il desfasuram ca intr-un singur sejur sa iti poti rezolva toate problemele dentare, beneficiind de tratamente realizate cu tehnologie de utlima generatie, materiale de top, medici stomatologi cu experienta, totul pentru sanatatea ta.

Acum, in  cabinetul stomatologic Refresh Dent am dezvoltat, special pentru tine, tratamente stomatologice care te vor ajuta sa economisesti pana la 50%, in comparatie cu acelasi tratament oferit de dentistii din tara ta, oferindu-ti servicii de calitate la pretul corect.

Iti punem la dispozitie o gama completa de tratamente stomatologice : implanturi dentare, coroane si fatete dentare, aparate dentare etc.,  medici specializati in toate ramurile stomatologiei, tehnologie de ultima ora si materiale de calitate conform standardelor europene, totul pentru sanatatea ta.

Trei pasi spre un zambet perfect!

Echipa Refresh Dent se va ocupa de toate detaliile vizitei tale!

Pentru a asigura o planificare cat mai exact a costurilor si detaliilor logistice, este sa parcurgeti etapele de mai jos, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.

1. Radiografia

Va rugam sa ne trimiteti o copie a unei radiografii panoramice recente (OPT – ortopantonografie) prin email la adresa refreshdent@yahoo.com si cat mai multe detalii cu privire la starea dumneavoastra de sanatate.

2. Plan de tratament si costuri

Planul de tratament, durata acestuia si costurile implicate estimative, va vor fi comunicate de catre echipa noastra de specialisti.

3. Transport si cazare

Cazare – noi vom face rezervarile in functie de preferintele si bugetul dumneavoastra.

Zbor – curse zilnice

Echipa noastra se poate ocupa si de rezervarea biletelor.

*Se pot configura pachete care sa includa si costurile de cazare si zborul.

Putem sa va oferim si servicii de transport de la si catre aeroport.

schimbarii dintilor de lapte.

  • Regulile de igiena dentara la copii reprezinta doar primul pas catre o dantura impecabila si un suras atragator in momentul in care cei mici vor deveni adolescenti, apoi adulti. Incurajam parintii sa ii imprieteneasca pe cei mici, de la varste timpurii cu cabinetul stomatologic cat si cu periuta de dinti. 

Date de contact

Programează-te online

Programează-te telefonic la numărul 0722 223 629 sau 0743 933 219.

Cabinet Stomatologic Cluj Napoca

Părerea clienților

Aminda Nomade Client

Lucrări efectuate rapid, eficient și cu deosebită grijă pentru confortul pacientului. După o viață întreagă cu anxietate legată de orice deplasare la dentist, aici m-am vindecat. Recomand!

Claudiu Mca Client

Oameni super profi care lucrează cu pasiune! Recomand cu încredere domnișoara dr. Denisa Ciui, are răbdare și este atentă cu pacienții! 👍

Petite Core Client

Recomand cabinetul Refresh Dent. Atat Dr Lucaciu cat si Dr Man au dat dovada de profesionalism. Cu siguranta voi reveni in cabinet.

Soos Laszlo Client

Super de treabă întreabă nonstop daca doare 🙂 au răbdare dacă întrebi, explică nonstop ce fac. Sigur voi reveni 🙂