Dentist Cluj ieftin

Cabinet Stomatologic Cluj Napoca

Dentist Cluj ieftin

Dentist Cluj ieftin – caracteristicile unui dentist bun

Experienta si specializarea

Este important ca stomatologul sa aiba specializarile necesare pentru a putea acoperi toate procedurile existente in planul de tratament. In general, clinicile stomatologice acopera toate specialitatile avand o echipa de medici cu experienta. Intrebati daca medicul a mai facut proceduri similare si la ce trebuie sa va asteptati in perioada tratamentului.

Echipamentele cu care lucreaza

Clinica Refresh Dent utilizeaza cele mai noi echipamente stomatologice. Suntem constienti de faptul ca echipamentele sunt foarte importante si pot influenta calitatea actului stomatologic, sustinand maiestria medicului cu ajutorul tehnologiei de varf.

Materialele stomatologice utilizate

Avansul tehnologic in domeniul materialelor stomatologice permit progresele vizibile de la un an la altul. Tratamentul dureaza mai putin si procedurile sunt mai precise, iar aspectul si durabilitatea cresc. Aveti nevoie de un medic stomatolog care sa aiba acces la ultimele materiale cu training si experienta in utilizarea lor.

Locatia si accesibilitatea

Locatia ideala trebuie sa fie cat mai aproape de casa sau de job, sau pe drumul dintre ele. Chiar daca pare ultimul lucru la care ar trebui sa va ganditi, verificati daca sunt si locuri de parcare libere pentru ca in orasele mari aceasta poate fi o problema consumatoare de timp. De asemenea, accesibilitatea cu alte mijloace de transport conteaza. Cabinetul stomatologic Refresh Dent dispune de locuri de parcare destinate clientilor.

Igiena – procedurile si echipamentele de sterilizare

Procedurile de sterilizare si igiena sunt importante. Puteti intreba direct medicul dentist asupra procedurilor si sterilizarii instrumentelor folosite si daca ezita sau nu se simte confortabil sa discute despre aceasta, puteti alege un alt cabinet. Puteti intreba in ce clasa este autoclavul utilizat pentru sterilizarea instrumentelor, clasa B fiind cea mai performanta si permitand astfel sterilizarea precisa a instrumentarului. Autoclavele din clasa N si S au limitari considerabile. Inainte de autoclavare, instrumentarul este supus unui proces riguros de curatare manuala si cu solutii chimice special, pentru a preveni infectiile nosocomiale. De asemenea toate suprafetele dintr-un cabinet medical trebuie dezinfectate zilnic.

La Refresh Dent suntem constienti de importanta sterilizarii si avem cele mai performante echipamente. Va asteptam intr-o locatie noua si moderna, in cartierul Iris, pe strada Oasului 86-90, corp J (intrare de pe str. Iris) in care cu siguranta problemele dumneavoastra dentare vor deveni doar o amintire, cu ajutorul echipei noastre de profesionisti.